Degustace: Rok v kuchyni 2013: Fernando David Díaz Delgado – La Terrassa“ 20.2. 2013 (advivum.cz)

Pro rok 2013 jsme pro Vás v rámci cyklu Rok v kuchyni opět přichystali sérii degustačních večerů, jejichž cílem je představit Vám sezonní suroviny v tom nejlepším provedení a v podání špičkových šéfkuchařů. Vracíme se opět ke konceptu degustačních menu, jež budou zaměřena vždy na téma jedné nebo více sezonních surovin, které si sami kuchaři vyberou.
Nahlédnete opět doslova pod pokličku jednotlivým kuchařům, kteří Vás seznámí s pravidly, jak nejlépe vybrat a zpracovat jednotlivé suroviny, i s důležitými detaily, na něž byste se měli zaměřit.
V prvním díle navštívíme restauraci  „La Terrassa“. Šéfkuchař David Díaz, s bohatými zkušenostmi z nejlepších španělských restaurací připravil pečlivě sestavené menu tradičních „tapas“. Menu samozřejmě doprovodí vhodně se snoubící vína z našeho portfolia.
Restaurace „La Terrassa“, Janáčkovo nábřeží-Dětský ostrov“, Praha 5 – Smíchov.

Rezervace zde.

Cena: 1.995,- Kč
Místo konání: restaurace „La Terrassa“, Janáčkovo nábřeží-Dětský ostrov, Praha 5 – Smíchov.
Čas konání: 20.2. 19:00

web: www.advivum.cz

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

Chateau Francs Magnus 2020

Bordeaux Supérieur z vápencového terroiru oblasti Fronsac se skvělým poměrem cena / výkon.
Skladem 120 ks
Cena
350 Kč

Merlot 2018 (Domaine Blomac)

Bohaté, elegantní víno, které se vyznačuje především příjemným aroma, komplexitou a jemností.
Skladem 9 ks
Cena
158 Kč

Domaine Brichot "Tegula" blanc 2023

Na tu cenu nečekaně bohaté a zároveň řízné víno.
Skladem 120 ks
Cena
245 Kč