Electrolux Avantgarde škola vaření - Provence gastronomicky 23. 6. 2015

Navštivte ELECTROLUX AVANTGARDE školu vaření s šéfkuchařem Janem Kvasničkou a seznamte se s jednou z nejkrásnějších vinařských oblastí Francie. Představíme vám kuchyni, vína i tradice.

Smyslem kurzu je ukázat i laikovi jak uvařit profesionální kousky v domácím prostředí. Voucher na naši školu vaření může být vhodným dárkem pro vaše blízké.


MENU A VÍNA "Provence gastronomicky"- ve spolupráci s Víno.cz

Jedná se o 4 naprosto typická, tradiční a v Provence velmi často servírovaná jídla.

  • Mořský vlk Bourride
  • Accord mets + vins:  Les Becs Fins blanc 2014 (Domaine Tardieu Laurent)

 
REZERVACE:
telefon: +420 224 174 224, e-mail: info@avantgarderestaurant.cz

Cena: 2.490,- Kč/ osoba
Místo konání: Restaurace AvantGarde Praha, Evropská 2690/17, Praha 6 – Dejvice (budova PPF Gate)
Čas konání: Úterý 23. 6. 2015


Kurzy probíhají vždy od 18.00. Délka kurzu cca 2,5 hod. vaření ve studiu, cca 1,5 hod., v ceně kurzu je ochutnávka vytvořeného menu s víny Víno.cz.

Maximální počet účastníků kurzu je 10 osob.

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

Bandol blanc 2020 (J.P. Gaussen)

Minerální Bandol v bílém provedení.
Skladem 6 ks
Cena
482 Kč

Bandol rouge 2019 (Ch. Pibarnon)

Jedno z nejslavnějších vín celého francouzského jihu, proslulé svojí kultivovanou živočišností.
Skladem 5 ks
Cena
1280 Kč