Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
Šéfkuchař Restaurantu Bruno v Praze!
Pokud máte rádi lanýže nebo se chcete dozvědět něco o jejich přípravě z úst nejpovolanějších, pak k tomu budete mít záhy jedinečnou příležitost.
Ve dnech 5.- 15. září bude totiž v pražském restaurantu La Truffe působit pan David Serieys, šéfkuchař Restaurantu Bruno.
Majitel restaurantu, pan Clément Bruno, má v gastronomickém světě přezdívku „král lanýžů“. Speciality z nich připravuje během roku ve svém vyhlášeném domovském restaurantu „Bruno“ v jihofrancouzském Lorgues, tentokrát však přijede do Prahy jeho zástupce, aby se tu podělil o své zkušenosti nejen se šéfkuchařem restaurantu La Truffe panem Jiřím Voráčem, ale také se všemi milovníky špičkové francouzské gastronomie, kteří si v těchto dnech najdou do restaurantu La Truffe cestu. Na ty čeká navíc i mimořádný benefit v podobě 20% slevy z celkového účtu, platný po celou dobu pořádání akce.
Více informací o La Truffe najdete zde, rezervace je možné dělat prostřednictvím webových stránek restaurace nebo přímo na telefonním čísle 608 308 574 či e-mailu restaurant@latruffe.cz.