Šéfkuchař Restaurantu Bruno v Praze!

Pokud máte rádi lanýže nebo se chcete dozvědět něco o jejich přípravě z úst nejpovolanějších, pak k tomu budete mít záhy jedinečnou příležitost.

Ve dnech 5.- 15. září bude totiž v pražském restaurantu La Truffe působit pan David Serieys, šéfkuchař Restaurantu Bruno.

Majitel restaurantu, pan Clément Bruno, má v gastronomickém světě přezdívku „král lanýžů“. Speciality z nich připravuje během roku ve svém vyhlášeném domovském restaurantu „Bruno“ v jihofrancouzském Lorgues, tentokrát však přijede do Prahy jeho zástupce, aby se tu podělil o své zkušenosti nejen se šéfkuchařem restaurantu La Truffe panem Jiřím Voráčem, ale také se všemi milovníky špičkové francouzské gastronomie, kteří si v těchto dnech najdou do restaurantu La Truffe cestu. Na ty čeká navíc i mimořádný benefit v podobě 20% slevy z celkového účtu, platný po celou dobu pořádání akce. 

Více informací o La Truffe najdete zde, rezervace je možné dělat prostřednictvím webových stránek restaurace nebo přímo na telefonním čísle 608 308 574 či e-mailu restaurant@latruffe.cz.

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

Chateau Francs Magnus 2020

Bordeaux Supérieur z vápencového terroiru oblasti Fronsac se skvělým poměrem cena / výkon.
Skladem 120 ks
Cena
350 Kč

Merlot 2018 (Domaine Blomac)

Bohaté, elegantní víno, které se vyznačuje především příjemným aroma, komplexitou a jemností.
Skladem 9 ks
Cena
158 Kč

Domaine Brichot "Tegula" blanc 2023

Na tu cenu nečekaně bohaté a zároveň řízné víno.
Skladem 120 ks
Cena
245 Kč