Světový král lanýžů Clément Bruno osobně v Praze

Mimořádnou událostí bude návštěva jedné z veličin současné gastronomie, pana Clémenta Bruna v pražském restaurantu La truffe. Clément Bruno je nositelem michelinské hvězdy jako kuchař i jako restauratér. Jeho vyhlášená restaurace Chez Bruno v Lorgues u Cannes je úzkým spolupracovníkem a obchodním partnerem restaurantu La truffe.

V termínu od 21. listopadu do 25. listopadu 2011 se lze účastnit velkolepého představení, které přichystá pan Bruno, společně se svým hlavním šéfkuchařem a šéfkuchařem La truffe vždy každý večer od 19:00 do 24:00 hod.

Pro každý večer bude připraveno jiné lanýžové menu, některé pokrmy budou mít světovou premiéru.

Vážení hosté budou mít rovněž možnost osobně se seznámit s Clémentem Brunem a pohovořit s ním o všem zajímavém ohledně lanýžů a francouzském stylu hodování.

Menu bude vždy jednotné pro každý večer, s možností výběru hlavního chodu.

Cena za menu o čtyřech chodech, obsahující dále  champagne a amuse bouche činí 2 900,- Kč,
s doporučeným vybraným vínem 3 900,- Kč.


Vzhledem k maximálnímu počtu 40 míst je třeba rezervovat účast co nejdříve, a to telefonicky (608 308 574) nebo prostřednictvím e-mailu (restaurant@latruffe.cz)!

Na vaší návštěvu se těší Clément Bruno a celý tým restaurantu La truffe.

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

Chateau Francs Magnus 2020

Bordeaux Supérieur z vápencového terroiru oblasti Fronsac se skvělým poměrem cena / výkon.
Skladem 120 ks
Cena
350 Kč

Merlot 2018 (Domaine Blomac)

Bohaté, elegantní víno, které se vyznačuje především příjemným aroma, komplexitou a jemností.
Skladem 9 ks
Cena
158 Kč

Domaine Brichot "Tegula" blanc 2023

Na tu cenu nečekaně bohaté a zároveň řízné víno.
Skladem 120 ks
Cena
245 Kč