Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 |
Světový král lanýžů Clément Bruno osobně v Praze
Mimořádnou událostí bude návštěva jedné z veličin současné gastronomie, pana Clémenta Bruna v pražském restaurantu La truffe. Clément Bruno je nositelem michelinské hvězdy jako kuchař i jako restauratér. Jeho vyhlášená restaurace Chez Bruno v Lorgues u Cannes je úzkým spolupracovníkem a obchodním partnerem restaurantu La truffe.
V termínu od 21. listopadu do 25. listopadu 2011 se lze účastnit velkolepého představení, které přichystá pan Bruno, společně se svým hlavním šéfkuchařem a šéfkuchařem La truffe vždy každý večer od 19:00 do 24:00 hod.
Pro každý večer bude připraveno jiné lanýžové menu, některé pokrmy budou mít světovou premiéru.
Vážení hosté budou mít rovněž možnost osobně se seznámit s Clémentem Brunem a pohovořit s ním o všem zajímavém ohledně lanýžů a francouzském stylu hodování.
Menu bude vždy jednotné pro každý večer, s možností výběru hlavního chodu.
Cena za menu o čtyřech chodech, obsahující dále champagne a amuse bouche činí 2 900,- Kč,
s doporučeným vybraným vínem 3 900,- Kč.
Vzhledem k maximálnímu počtu 40 míst je třeba rezervovat účast co nejdříve, a to telefonicky (608 308 574) nebo prostřednictvím e-mailu (restaurant@latruffe.cz)!
Na vaší návštěvu se těší Clément Bruno a celý tým restaurantu La truffe.
