Týden Michelinské kuchyně v AVANTGARDE restaurantu (7.-12.1. 2013)

2. týden v lednu bude kuchyni AVANTGARDE vládnout Paní kuchařka Reine Sammut, společně s Patrikem Havlíčkem a jeho týmem pro Vás připraví MICHELINSKÉ MENU. Madame Sammut za svou práci byla nesčetněkrát oceněna, je nositelkou řádu čestné legie, 2x byla vyhlášena nejlepší kuchařkou Francie a její kuchyně také získala Michelinskou hvězdu. Patří k velkým vyznavačům lanýžů, je členkou Bratrstva lanýžů, o své kuchyni sama říká:

“Moje vaření vychází ze všech středomořských kultur, je ovlivněné Tunisem, Sicílií a hlavně Maltou jakožto původní zemí mé rodiny. Suroviny jsou základem mé kuchyně, výběru těch správných věnuji tu největší pozornost, mými dodavateli jsou zemědělci a chovatelé z celého mého okolí, používám také velkou škálu olivových olejů z celého Středomoří.”

Přijďte ochutnat závan Středomoří uprostřed české zimy, od 7. do 12. ledna Menu od Reine Sammut. 8-chodové menu 2.790 Kč, 6-chodové menu 1.990 Kč, 4-chodové menu 1.650 Kč,

nejlepší vánoční dárek – VOUCHER na MICHELINSKÉ MENU

menu ke stažení

Rezervace: info@avantgarderestaurant.cz

Více na: www.avantgarderestaurant.cz

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

Chateau Francs Magnus 2020

Bordeaux Supérieur z vápencového terroiru oblasti Fronsac se skvělým poměrem cena / výkon.
Skladem 120 ks
Cena
350 Kč

Merlot 2018 (Domaine Blomac)

Bohaté, elegantní víno, které se vyznačuje především příjemným aroma, komplexitou a jemností.
Skladem 9 ks
Cena
158 Kč

Domaine Brichot "Tegula" blanc 2023

Na tu cenu nečekaně bohaté a zároveň řízné víno.
Skladem 120 ks
Cena
245 Kč