Večeře: Chef´s table 30.1. 2014 (www.cheftimefest.cz)

Představte si pětichodovou večeři připravenou pěti top šéfkuchaři. Ještě vám to nestačí? Tak k tomu přidejte fakt, že jeden z nich bude po celou dobu večeře sedět u vašeho stolu. Popovídejte si se svým oblíbeným šéfkuchařem a třeba z něj vytáhnete i nějaké kuchařské tipy a triky.

vinař: Dominec

welcome aperitiv: Champagne Le Mesnil Grand Cru Blanc de blancs

Marek Fichtner

Foie Gras Brûlée s fíky a fíkovým chutney
Château Sigalas Rabaud 2007, Sauternes

David Šašek

Pošírovaný halibut s glazovanou kořenovou zeleninou, petrželovou kaší a omáčkou z kurkumy
Meursault 2007, F. Mikulski, Bourgogne

Jan Kracík

Konfitovaná hovězí oháňka a šalotky v nudlovém těstě s květákovým pyré a hovězí jus s červeným vínem
Ch. Haut Batailley 2001, Grand Cru Classé, Pauillac

Ari Munandar

Dvakrát vařený vepřový bůček s raviolou, květákovým pyré, růžičkovou kapustou a křupavou kůží
Hautes Côtes de Nuits 2008, Domaine Bertagna, Bourgogne

Jitka Kohoutová

Řez z čokolády Valrhona s Grand Marnier, pěna z mascarpone a matový sorbet
Sherry pedro ximenez


Cena: 2800,- Kč (bez vína 1800,- Kč)
Místo konání:  Restaurace AvantGarde | Evropská 2690/17, 160 41, Praha 6
Čas konání: 30.1. 2014, 19:00

www: www.cheftimefest.cz

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

Chateau Francs Magnus 2020

Bordeaux Supérieur z vápencového terroiru oblasti Fronsac se skvělým poměrem cena / výkon.
Skladem 120 ks
Cena
350 Kč

Merlot 2018 (Domaine Blomac)

Bohaté, elegantní víno, které se vyznačuje především příjemným aroma, komplexitou a jemností.
Skladem 9 ks
Cena
158 Kč

Domaine Brichot "Tegula" blanc 2023

Na tu cenu nečekaně bohaté a zároveň řízné víno.
Skladem 120 ks
Cena
245 Kč