Večeře: Degustační večeře na téma „Vína řeky Loiry“ 19.2. 2015 (www.vino.cz)

Restaurace ART&FOOD Had upoutá nejen neobvyklým interiérem s obrazy současných malířů (P. Brázdy a M. Singera), ale zakládá si rovněž na kvalitě surovin, pocházejících z českých farmářských zdrojů. Pětichodové menu umožní zaznít tónům různých typů vín z údolí řeky Loiry v bílém i červeném provedení.

Menu:
Welcome drink – Saumur brut „Bulle de Roche“

Trhaný salát s marinovaným kozím sýrem
Pouilly Fumé 2012 „Les Cornets“ (Domaine A. Cailbourdin)

Filírovaná prsíčka z farmářského kuřete se sýrovým dipem
Anjou blanc Ch. de la Roulerie „Les Terrasses“ 2003
 
„Carpaccio“ z hovězího masa marinovaného v 15 letém rumu, s rukolou a hoblinkami sýru (36 měsíční litevský Džiugas)
Anjou rouge Ch. de la Roulerie, 2012
 
Zvěřinové ragú s domácím chlebem
Saumur Champigny „Cuvée Thierry Germain“ 2006 

Dezert z vymíchané smetany přelitý ovocným dipem
Coteaux du Layon „Chaume“ 2007


REZERVACE ZASÍLEJTE NA E-MAIL: vino@vino.cz

Cena: 1.000,- Kč
Místo konání: Restaurace ART&FOOD Had, Plaská 4, Praha 5
Uvádí: Tomáš Dominec
Čas konání: Čtvrtek 19. 2. 2015 od 19. hod

  
Print Friendly and PDF
Příbuzná nabídka

Anjou blanc Le P´tit Chenin 2021 (Ch. de la Roulerie)

Rozdováděné, svěží víno z Loiry s exotickou aromatikou.
Skladem 20 ks
Cena
392 Kč

Anjou rouge 2021 (Ch. de la Roulerie)

Pro červené Anjou typická odrůda Cabernet Franc udivuje svojí bohatou ovocností.
Skladem 60 ks
Cena
425 Kč

Sancerre "Les Romains" 2010

Pověstný svah „Les Romains“ okazuje svým jménem na časy, kdy zde víno pěstovali Římané.
Skladem 4 ks
Cena
1230 Kč