Degustační večeře: Alsasko 19.6.2019
Ve středu 19. 6. se od 19.00 koná v restauraci Zas a znova v Hlubočince předprázdninová "francouzská" večeře tentokrát na téma Alsasko. Menu Petra Hajného doplní vína z našeho sortimentu.
Ve středu 19. 6. se od 19.00 koná v restauraci Zas a znova v Hlubočince předprázdninová "francouzská" večeře tentokrát na téma Alsasko. Menu Petra Hajného doplní vína z našeho sortimentu.
Červené víno se u ryb uplatní málokdy (skvělý je např. Pinot Noir ke steaku z tuňáka), ale je tu výjimka, kdy dojde i na bordeauxské červené: zdejší specialita - lamproie, mihule mořská, lovená ve vodách Girondy.
Vyšla další dvě z elitní skupiny bordeauxských vín...
Hodnocení En Primeur 2018 Saint Estephe
Ch. Haut Bailly se v posledních letech vyšvihlo mezi elitní vína apelace - a míní jít stále dál. Počínaje letoškem proto učinili na chateau několik změn...
Další vyšlé ceny a hodnocení St. Estephe najdete zde...
Doplňujeme ceny dosud vyšlých vín...
Balzám na všechny rány světa. Nádherný Issan, luxusní, silný, naplňující a omamný.
Dnes nabízíme selekci naprosto skvělých vín z pohledu poměru kvalita/ cena. Jeden kousek lepší než druhý, vybírat můžete pomalu naslepo.
Hodnocení St. Julienu najdete ZDE...